/img/galerie/458/56929.jpg" />


shop on line

SOLMAR GRUP

Scurta prezentare

Solmar Grup are o istorie de peste 20 de ani pe piata romaneasca de retail si detine, astazi, mai multe branduri de moda, in sistem de franciza, pentru femei si bărbati, cum ar fi: Karen Millen, Max Mara Weekend, Pinko, Marina Rinaldi, Desigual, Parfois si Yamamay.

Strategia Solmar

Suntem o companie dinamică, cu sediul in Bucuresti, ce a intrat pe piata din Romania cu comercializarea brandurilor de moda.
Strategia noastra se concentreaza pe îmbunătățirea imaginii de unicitate si prestigiu în ochii clientilor, dezvoltand segmentul de îmbrăcăminte de la cel de masă pana la cel premium.
Cele mai multe dintre brandurile noastre sunt pozitionate în segmentul de pret mediu, cu exceptia brandurilor Marina Rinaldi, Max Mara Weekend si Karen Millen, Pinko care sunt incluse în categoria premium.
Strategia noastră este, de asemenea, extinderea în toate orasele importante din România. Pe termen lung, ne propunem să deschidem mai multe magazine cu branduri de renume mondial.
Avem în prezent 21 magazine in Bucuresti, Timisoara si Ploiesti, Cluj-Napoca si ne propunem sa ne extindem si in alte orase din tara.
Prin punerea în aplicare a strategiei noastre dorim, de asemenea, să ne asiguram o cresterea stabilă, echilibrată si în concordantă cu principiile responsabilitatii sociale in afaceri.

Misiune

Viziunea, misiunea si valorile ne inspira în munca noastră de zi cu zi si ne influenteaza modul în care functionăm.
Misiunea stabileste rolul si scopul existentei Solmar; viziune - defineste ambitiile noastre si stabileste directia în care ne îndreptăm iar valorile - descriu modul în care angajatii Solmar se comportă, indiferent de pozitia lor si completezea tot ceea ce s-a mentionat mai sus. Valorile sunt ca un cod de ADN.
Ele nu influentează numai modul în care functionam ca si o organizatie, dar, de asemenea, determina abordarea noastră fată de clienti, angajati, parteneri de afaceri si toate părtile implicate.

Istoric

1996 - Ne-am lansat sub numele de L&W Trade Group prin aducerea francizei Lee Wrangler pe piata românească. În acel moment, putem spune că L&W Trade Group a fost unul dintre pionierii pietei de retail din România.
1999 - compania obtine franciza MANGO si deschide primul magazin in Bucuresti Mall
2004 - se schimba numele companiei in SOLMAR Trading Grup si deschide mai multe magazine MANGO, PROMOD, CASTRO, JENNYFER, ITTIERE
2007 - se deschide primul magazin PARFOIS in Bucuresti Mall
2008 - se deschid magazinele KAREN MILLEN, MAX MARA WEEKEND, MARINA RINALDI si PARFOIS in Baneasa Shopping City, Bucuresti
2009 - se deschide primul magazin DESIGUAL in Baneasa Shopping City, Bucuresti
2010 - se deschid magazinele DESIGUAL si PARFOIS in Sun Plaza Mall, Bucuresti
2012 - se deschide magazinul KAREN MILLEN in AFI Cotroceni, Bucuresti
2013 - se deschid magazine PARFOIS in AFI Cotroceni Bucuresti si AFI Ploiesti
2014 - se deschide DESIGUAL in AFI Cotroceni Bucuresti
2015 - se deschide PARFOIS in Mall Mega, Bucuresti
2016 - sunt deschise 6 magazine:  
         - PARFOIS si DESIGUAL in Iulius Mall Timisoara
         - YAMAMAY, PARFOIS si DESIGUAL în centrul comercial Park Lake, Bucuresti
         - DESIGUAL Outlet în Fashion House Outlet Center
2017 - se deschide PARFOIS in Iulius Mall, Cluj-Napoca
         - se deschide SOLMAR OUTLET in Fashion House Outlet Center
2018 - se deschide magazinul PINKO in Baneasa Shopping City, Bucuresti

SOLMAR GRUP PARTENERUL IDEAL ÎN ROMÂNIA!


SOLMAR TRADING GRUP SRL


Str. Aleea Privighetorilor, nr. 80, etaj. 3, sector 1, Bucuresti
COD POSTAL: 014031, Bucuresti, Romania
E-mail: office@solmar.com.ro
Tel: 021 361 0941